DH: De RWDM Girls willen “de club en het vrouwenvoetbal laten zien” tijdens hun clubdag

Terwijl het eerste elftal strijdt om het kampioenschap en promotie van eerste provinciaal naar tweede nationaal, organiseert de RWDM Girls aanstaande zaterdag 26 maart haar allereerste Clubdag in het Sippelbergstadion in Molenbeek. Het doel: de club, alle meisjes en ruimer het vrouwenvoetbal in de schijnwerpers zetten. “RWDM Girls is niet zomaar een voetbalclub. We zijn een familie. Alle meiden en vrouwen zijn bij ons welkom. Of je nu je dromen wilt najagen of de stress van alledag wilt verjagen, wij helpen je graag verder. basis van de clubdag willen we daarom niet alleen onze club in het zonnetje zetten, maar ook onze meiden, ons vrouwen- en vrouwenvoetbal.(…)

Het volledige artikel is hier beschikbaar:

https://www.dhnet.be/sports/sport-regional/bruxelles/les-rwdm-girls-veulent-mettre-a-l-honneur-le-club-et-le-football-feminin-lors-de-leur-club-day-623b139ad8ad586d3006bf46